Van 'Op de Hoogte' naar 'Harens Old Goud'

Het pasuitgekomen septembernummer van ons verenigingsblad, ziet er anders uit dan de voorgaande nummers. Het heeft een frisse nieuwe lay-out gekregen en bovendien een nieuwe naam. 'Op de Hoogte' is veranderd in 'Harens Old Goud'.
Die naamsverandering was nodig omdat 'Op de Hoogte' ook al de naam was van een verenigingsblad van een andere historische vereniging en men vreesde voor verwarring. Met 'Harens Old Goud' is nu een unieke naam gevonden.
Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw jasje. De layout is aangepast met een kleuriger voorkant, een rustige letter aan de binnenkant en koppen boven de artikelen die eruit springen. Deze frisse nieuwe look, maakt het lezen van 'Harens Old Goud' een plezier.

"Naast een nieuwe naam en lay-out heeft het blad ook vier extra pagina's gekregen", zegt Henk Bazuin, redactielid en penningmeester van Old Go. "We proberen heb blad iedere keer te vullen met artikelen over uiteenlopende onderwerpen en daarvoor hebben we nu nog meer ruimte. Voor elk wat wils".

De redactie van 'Harens Old Goud' probeert door middel van rubricering het blad te vullen met verschillende artikelen. Zo staat er iedere keer een verhaal in van een oudere inwoner van de gemeente Haren, maar is er ook aandacht voor architectuur en genealogie. Ook actuele zaken zoals de Open Monumentendag worden niet vergeten.
'Harens Old Goud' komt drie keer per jaar uit. Leden krijgen het gratis thuisbezorgd, maar het is ook te koop bij Boekhandel Boomker en Flora en Fauna in Glimmen.