Verslag Kunst- en Cultuurmarkt Haren 2018

Verslag Kunst- en Cultuurmarkt Haren 2018

De Kunst- en Cultuurmarkt Haren vond plaats op 15 september 2018, een mooie zonnige zaterdag. Old Go stond samen met Klooster Yesse en de Harener Historisch Commissie in één kraam. De Kunst- en Cultuurrmarkt is een uitstekend podium om de vereniging te presenteren en naamsbekendheid te krijgen. Old Go presenteerde oude foto's op een groot scherm. Veel mensen hebben genoten van de foto's.In 2017 viel de Kunst- en Cultuurmarkt samen met de Open Monumentendag. Old Go heeft er met resultaat op aangedrongen om dit in 2018 te splitsen. De personele bezetting van de kraam was geen enkel probleem.Al met al een geslaagde dag.

Zie ook Harens Old Goud 2018 nummer 2, blz. 21.

 

Old Go

De Harense Kring Old Go is opgericht in januari 2010 en houdt zich bezig met de geschiedenis van de voormalige gemeente Haren. De gemeente bestond uit de dorpen Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren en de buurtschappen Essen en Hemmen. Op 1 januari 2019 is de gemeente Haren in het kader van de gemeentelijke herindeling samengegaan met de gemeenten Groningen en Ten Boer. 

Gevarieerd aanbod

Lezingen en excursies

(Mede-)Organisatie Open Monumentendag en Dag van de Harense Geschiedenis

Uitgave van Harens Old Goud, 2x per jaar, een tijdschrift met een breed aanbod van artikelen en oude foto's

Publicaties in Haren de Krant

Presentatie en promotie op evenementen.

Info-centrum

Kom eens langs in het Info-centrum van Old Go! Elke eerste donderdag van de maand kunt u van 14.00 tot 16.00u bij ons terecht voor inzage in ons archief. We hebben een luisterend oor voor uw (oude) verhalen met of zonder foto’s. Voor vragen en informatie kunt u mailen naar . Het adres is: Oude Brinkweg 12A, Haren; de trap op naar boven.   

Contact

Wilt u lid worden? U kunt zich aanmelden door middel van het aanmeldingsformulier (zie onder vereniging-lidmaatschap). 

Heeft u een algemene vraag of opmerking? Stuur een mailtje naar

Wilt u een artikel of foto's aanbieden voor Harens Old Goud en/of de website? Stuur een mailtje naar

Heeft u een vraag of opmerking over de website? Stuur een mailtje naar