2. Assessoren en Wethouders 1820-2012

2. Assessoren en Wethouders 1820-2012

Korte beschrijving inhoud: Een overzicht in alfabetische volgorde van alle assessoren (1820-1851) en wethouders (1851-2012) in de periode 1820-2012. Dit overzicht is gebaseerd op de uitgave ‘200 Jaar Gemeentebestuur Haren’, deel 18 in de Harener Historische Reeks. Voor de details wordt verwezen naar deze uitgave.

Tekst bij de foto
Het college van burgemeester en wethouders op 12 april 1994 met v.l.n.r. wethouder Hans Post (VVD), gemeentesecretaris Henk Gruben, burgemeester Klaas Weide, wethouder Britha Thieme-Domela Nieuwenhuis Nijegaard (PvdA) en wethouder Geu Neutel (CDA).

Overzicht assessoren en wethouders 1820-2012

Old Go

De Harense Kring Old Go is opgericht in januari 2010 en houdt zich bezig met de geschiedenis van de voormalige gemeente Haren. De gemeente bestond uit de dorpen Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren en de buurtschappen Essen en Hemmen. Op 1 januari 2019 is de gemeente Haren in het kader van de gemeentelijke herindeling samengegaan met de gemeenten Groningen en Ten Boer. 

Gevarieerd aanbod

Lezingen en excursies

(Mede-)Organisatie Open Monumentendag en Dag van de Harense Geschiedenis

Uitgave van Harens Old Goud, 2x per jaar, een tijdschrift met een breed aanbod van artikelen en oude foto's

Publicaties in Haren de Krant

Presentatie en promotie op evenementen.

Info-centrum

Kom eens langs in het Info-centrum van Old Go! Elke eerste donderdag van de maand kunt u van 14.00 tot 16.00u bij ons terecht voor inzage in ons archief. We hebben een luisterend oor voor uw (oude) verhalen met of zonder foto’s. Voor vragen en informatie kunt u mailen naar . Het adres is: Oude Brinkweg 12A, Haren; de trap op naar boven.   

Contact

Wilt u lid worden? U kunt zich aanmelden door middel van het aanmeldingsformulier (zie onder vereniging-lidmaatschap). 

Heeft u een algemene vraag of opmerking? Stuur een mailtje naar

Wilt u een artikel of foto's aanbieden voor Harens Old Goud en/of de website? Stuur een mailtje naar

Heeft u een vraag of opmerking over de website? Stuur een mailtje naar