Nieuwe website - desktop versie

Nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van Old Go! De website is nu ook op tablets en smartphones goed te lezen. Dit is een trend: websites worden steeds vaker bezocht via tablets en smartphones. Alle berichten die op een desktop naast elkaar staan worden op een tablet en smartphone netjes onder elkaar gezet. Zie de afbeeldingen hieronder.

nieuwe website tablet2
 nieuwe website smartphone2
Bovenin het scherm bevindt zich de navigatiebalk waar u kunt u kiezen voor de rubrieken: Nieuws, Publicaties, Foto's, Activiteiten en Vereniging. Door te klikken op het tekentje naast de titel komt u bij een onderverdeling. Bijvoorbeeld klikken op Publicaties geeft de onderverdeling: Harens Old Goud, Artikelen en Columns. Op de tablet- en smartphoneversies is te weinig ruimte voor een horizontale navigatiebalk. Daar ziet u rechtsboven een paar streepjes. Erop klikken laat de rubrieken zien.

Bij het openen van de website komt u automatisch op de Home pagina met als eerste de grote afbeelding van het lopende nummer van Harens Old Goud, gevolgd door een overzicht van de zes laatst toegevoegde berichten. Bij klikken op een bericht gaat u naar de rubriek waar het toe behoort en kunt u het bericht geheel lezen. Dit bericht bijvoorbeeld hoort bij de rubriek Nieuws. Als u in de navigatiebalk naar de rubriek Nieuws gaat kunt U het daar dus ook aantreffen.

Geheel onderaan alle pagina's wordt meer informatie over Old Go gegeven. U ziet: Old Go, Gevarieerd aanbod, Bezoekerscentrum en Contact. Deze informatie wordt op elke pagina herhaald.