Nieuwe website - desktop versie
Nieuwe website - desktop versie

Nieuwe website

Welkom op de vernieuwde website van Old Go! De website is nu ook op tablets en smartphones goed te lezen. Dit is een trend: websites worden steeds vaker bezocht via tablets en smartphones. Alle berichten die op een desktop naast elkaar staan worden op een tablet en smartphone netjes onder elkaar gezet. Zie de afbeeldingen hieronder.

nieuwe website tablet2
 nieuwe website smartphone2
Bovenin het scherm bevindt zich de navigatiebalk waar u kunt u kiezen voor de rubrieken: Nieuws, Publicaties, Foto's, Activiteiten en Vereniging. Door te klikken op het tekentje naast de titel komt u bij een onderverdeling. Bijvoorbeeld klikken op Publicaties geeft de onderverdeling: Harens Old Goud, Artikelen en Columns. Op de tablet- en smartphoneversies is te weinig ruimte voor een horizontale navigatiebalk. Daar ziet u rechtsboven een paar streepjes. Erop klikken laat de rubrieken zien.

Bij het openen van de website komt u automatisch op de Home pagina met als eerste de grote afbeelding van het lopende nummer van Harens Old Goud, gevolgd door een overzicht van de zes laatst toegevoegde berichten. Bij klikken op een bericht gaat u naar de rubriek waar het toe behoort en kunt u het bericht geheel lezen. Dit bericht bijvoorbeeld hoort bij de rubriek Nieuws. Als u in de navigatiebalk naar de rubriek Nieuws gaat kunt U het daar dus ook aantreffen.

Geheel onderaan alle pagina's wordt meer informatie over Old Go gegeven. U ziet: Old Go, Gevarieerd aanbod, Bezoekerscentrum en Contact. Deze informatie wordt op elke pagina herhaald.

 

Old Go

De Harense Kring Old Go is opgericht in januari 2010 en houdt zich bezig met de geschiedenis van de voormalige gemeente Haren. De gemeente bestond uit de dorpen Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren en de buurtschappen Essen en Hemmen. Op 1 januari 2019 is de gemeente Haren in het kader van de gemeentelijke herindeling samengegaan met de gemeenten Groningen en Ten Boer. 

Gevarieerd aanbod

Lezingen en excursies

(Mede-)Organisatie Open Monumentendag en Dag van de Harense Geschiedenis

Uitgave van Harens Old Goud, 2x per jaar, een tijdschrift met een breed aanbod van artikelen en oude foto's

Publicaties in Haren de Krant

Presentatie en promotie op evenementen.

Info-centrum

Kom eens langs in het Info-centrum van Old Go! Elke eerste donderdag van de maand kunt u van 14.00 tot 16.00u bij ons terecht voor inzage in ons archief. We hebben een luisterend oor voor uw (oude) verhalen met of zonder foto’s. Voor vragen en informatie kunt u mailen naar . Het adres is: Oude Brinkweg 12A, Haren; de trap op naar boven.   

Contact

Wilt u lid worden? U kunt zich aanmelden door middel van het aanmeldingsformulier (zie onder vereniging-lidmaatschap). 

Heeft u een algemene vraag of opmerking? Stuur een mailtje naar

Wilt u een artikel of foto's aanbieden voor Harens Old Goud en/of de website? Stuur een mailtje naar

Heeft u een vraag of opmerking over de website? Stuur een mailtje naar