Impressie Kunst- en Cultuurmarkt 2018
Impressie Kunst- en Cultuurmarkt 2018

Old Go op de Kunst- en Cultuurmarkt Haren 2019

Op zaterdag 31 augustus wordt de jaarlijkse Kunst- en Cultuurmarkt in Haren gehouden. Old Go is gewoontegetrouw vertegenwoordigd met een kraam om de vereniging te promoten en te laten zien wie we zijn. Old Go doet dit samen met de Stichting Bezoekerscentrum klooster Yesse. De kramen staan naast elkaar.

In onze stand proberen we naast de eigen artikelen ook de boeken van de Harener Historische Commissie onder de aandacht te brengen en te verkopen. Old Go verkoopt daarnaast een aantal boeken, "dubbele titels" waarvan er ook een exemplaar in de eigen bibliotheek staat.

Het is de bedoeling om op 31 augustus aandacht te besteden aan het programma van de Open Monumenten van zaterdag 14 september 2019. Old Go heeft samen met klooster Yesse en de Harener Historische Commissie een aantrekkelijk programma samengesteld.

Locatie: centrum van Haren tussen het Raadhuisplein en Clockhuysplein. Tijdstip: van 11:00 tot 17:00 uur

Old Go

De Harense Kring Old Go is opgericht in januari 2010 en houdt zich bezig met de geschiedenis van de voormalige gemeente Haren. De gemeente bestond uit de dorpen Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren en de buurtschappen Essen en Hemmen. Op 1 januari 2019 is de gemeente Haren in het kader van de gemeentelijke herindeling samengegaan met de gemeenten Groningen en Ten Boer. 

Gevarieerd aanbod

Lezingen en excursies

(Mede-)Organisatie Open Monumentendag en Dag van de Harense Geschiedenis

Uitgave van Harens Old Goud, 2x per jaar, een tijdschrift met een breed aanbod van artikelen en oude foto's

Publicaties in Haren de Krant

Presentatie en promotie op evenementen.

Info-centrum

Kom eens langs in het Info-centrum van Old Go! Elke eerste donderdag van de maand kunt u van 14.00 tot 16.00u bij ons terecht voor inzage in ons archief. We hebben een luisterend oor voor uw (oude) verhalen met of zonder foto’s. Voor vragen en informatie kunt u mailen naar . Het adres is: Oude Brinkweg 12A, Haren; de trap op naar boven.   

Contact

Wilt u lid worden? U kunt zich aanmelden door middel van het aanmeldingsformulier (zie onder vereniging-lidmaatschap). 

Heeft u een algemene vraag of opmerking? Stuur een mailtje naar

Wilt u een artikel of foto's aanbieden voor Harens Old Goud en/of de website? Stuur een mailtje naar

Heeft u een vraag of opmerking over de website? Stuur een mailtje naar