Old Go 10 jaar

Old Go 10 jaar

De Harense Historische Kring Old Go is opgericht op 28 januari 2010. De vereniging bestaat dus 10 jaar! Tijdens de algemene ledenvergadering, gehouden op 27 februari 2020 is kort bij dit heugelijke moment stil gestaan. Er was een bos bloemen voor de oprichtster en oud-voorzitter Ali Bakker. Voorts was er voor alle aanwezigen een tractatie. De huidige voorzitter Eppo van Koldam memoreerde nog even de bestuursleden van het eerste uur: Ali Bakker, Ria Boomsma-Hordijk, Rika Peter, Bonno van der Horst, Jan Dijkema en Ab Deelman. Ook dankte hij alle vrijwilligers voor en achter de schermen, die de afgelopen jaren meegeholpen hebben aan de uitbouw van de vereniging.

Old Go

De Harense Kring Old Go is opgericht in januari 2010 en houdt zich bezig met de geschiedenis van de voormalige gemeente Haren. De gemeente bestond uit de dorpen Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren en de buurtschappen Essen en Hemmen. Op 1 januari 2019 is de gemeente Haren in het kader van de gemeentelijke herindeling samengegaan met de gemeenten Groningen en Ten Boer. 

Gevarieerd aanbod

Lezingen en excursies

(Mede-)Organisatie Open Monumentendag en Dag van de Harense Geschiedenis

Uitgave van Harens Old Goud, 2x per jaar, een tijdschrift met een breed aanbod van artikelen en oude foto's

Publicaties in Haren de Krant

Presentatie en promotie op evenementen.

Info-centrum

Kom eens langs in het Info-centrum van Old Go! Elke eerste donderdag van de maand kunt u van 14.00 tot 16.00u bij ons terecht voor inzage in ons archief. We hebben een luisterend oor voor uw (oude) verhalen met of zonder foto’s. Voor vragen en informatie kunt u mailen naar . Het adres is: Oude Brinkweg 12A, Haren; de trap op naar boven.   

Contact

Wilt u lid worden? U kunt zich aanmelden door middel van het aanmeldingsformulier (zie onder vereniging-lidmaatschap). 

Heeft u een algemene vraag of opmerking? Stuur een mailtje naar

Wilt u een artikel of foto's aanbieden voor Harens Old Goud en/of de website? Stuur een mailtje naar

Heeft u een vraag of opmerking over de website? Stuur een mailtje naar