Fotopresentatie Noordlaren 7 april 2022

Fotopresentatie Noordlaren 7 april 2022

Fotopresentatie Noordlaren, donderdag 7 april 2022, aanvang 14.00 uur, in het informatiecentrum Old Go, Oude Brinkweg 12A Haren

 Op donderdag 7 april 2022 vindt de tweede aflevering plaats van de door ons geplande fotopresentaties. Deze keer gaan we onder leiding van Henk Abbring op verkenning in Noordlaren. De presentatie vindt plaats in het informatiecentrum van onze vereniging aan de Oude Brinkweg 12A te Haren. De capaciteit is beperkt. Als u verzekerd wilt zijn van een plekje, kunt u zich vooraf aanmelden. Bij de aanmeldingen geldt: ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Bij de aanmelding mag u maximaal 1 introducee opgeven. Aanmelding via of schriftelijk aan de secretaris, Scheperweg 44, 9751 RR Haren. Helaas is ons informatiecentrum niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Old Go

De Harense Kring Old Go is opgericht in januari 2010 en houdt zich bezig met de geschiedenis van de voormalige gemeente Haren. De gemeente bestond uit de dorpen Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren en de buurtschappen Essen en Hemmen. Op 1 januari 2019 is de gemeente Haren in het kader van de gemeentelijke herindeling samengegaan met de gemeenten Groningen en Ten Boer. 

Gevarieerd aanbod

Lezingen en excursies

(Mede-)Organisatie Open Monumentendag en Dag van de Harense Geschiedenis

Uitgave van Harens Old Goud, 2x per jaar, een tijdschrift met een breed aanbod van artikelen en oude foto's

Publicaties in Haren de Krant

Presentatie en promotie op evenementen.

Info-centrum

Kom eens langs in het Info-centrum van Old Go! Elke eerste donderdag van de maand kunt u van 14.00 tot 16.00u bij ons terecht voor inzage in ons archief. We hebben een luisterend oor voor uw (oude) verhalen met of zonder foto’s. Voor vragen en informatie kunt u mailen naar . Het adres is: Oude Brinkweg 12A, Haren; de trap op naar boven.   

Contact

Wilt u lid worden? U kunt zich aanmelden door middel van het aanmeldingsformulier (zie onder vereniging-lidmaatschap). 

Heeft u een algemene vraag of opmerking? Stuur een mailtje naar

Wilt u een artikel of foto's aanbieden voor Harens Old Goud en/of de website? Stuur een mailtje naar

Heeft u een vraag of opmerking over de website? Stuur een mailtje naar