Presentatie 'Vervlogen jaren in Haren' van Henk W

Presentatie 'Vervlogen jaren in Haren' van Henk W

Op 31 oktober 2018 is het boek “Vervlogen jaren in Haren” door Henk Werners verschenen. Het eerste exemplaar is overhandigd aan Ali Bakker, de eerste voorzitter van Old Go tijdens de presentatie bij Boekhandel Coöperatie Boomker.

In het boek zijn de kronieken opgenomen die Henk Werners in het Harener Weekblad heeft geschreven over de geschiedenis van het hele grondgebied van Haren. Het boek omvat 152 pagina’s met 385 foto’s in kleurendruk met stevige omslag. Het boek is verkrijgbaar bij boekhandel coöperatie Boomker en Bruna in Haren.

Old Go

De Harense Kring Old Go is opgericht in januari 2010 en houdt zich bezig met de geschiedenis van de voormalige gemeente Haren. De gemeente bestond uit de dorpen Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren en de buurtschappen Essen en Hemmen. Op 1 januari 2019 is de gemeente Haren in het kader van de gemeentelijke herindeling samengegaan met de gemeenten Groningen en Ten Boer. 

Gevarieerd aanbod

Lezingen en excursies

(Mede-)Organisatie Open Monumentendag en Dag van de Harense Geschiedenis

Uitgave van Harens Old Goud, 2x per jaar, een tijdschrift met een breed aanbod van artikelen en oude foto's

Publicaties in Haren de Krant

Presentatie en promotie op evenementen.

Info-centrum

Kom eens langs in het Info-centrum van Old Go! Elke eerste donderdag van de maand kunt u van 14.00 tot 16.00u bij ons terecht voor inzage in ons archief. We hebben een luisterend oor voor uw (oude) verhalen met of zonder foto’s. Voor vragen en informatie kunt u mailen naar . Het adres is: Oude Brinkweg 12A, Haren; de trap op naar boven.   

Contact

Wilt u lid worden? U kunt zich aanmelden door middel van het aanmeldingsformulier (zie onder vereniging-lidmaatschap). 

Heeft u een algemene vraag of opmerking? Stuur een mailtje naar

Wilt u een artikel of foto's aanbieden voor Harens Old Goud en/of de website? Stuur een mailtje naar

Heeft u een vraag of opmerking over de website? Stuur een mailtje naar