kunstmarkt3-e1378565076171.jpg

Kunst- en Cultuurmarkt Haren

Zaterdag 31 augustus stond Old Go met een kraam op de Kunst- en Cultuurmarkt in Haren. Het was erg gezellig en druk. Het weer werkte ook prima mee. Veel bezoekers wisten de kraam van Old Go te vinden. Er werden veel vragen gesteld over de getoonde foto’s maar ook vragen die niet direct beantwoord konden worden. Ook was er veel belangstelling voor oude nummers van ons verenigingsblad Op de Hoogte.
Voor de gelegenheid had Old Go een speciale puzzelwandelroute in elkaar gezet. Tijdens de wandeling konden deelnemers raden welke oude gebouwen waar hebben gestaan in het dorp.
Zes bezoekers melden zich bij de kraam aan als nieuw lid van Old Go. Al met al een geslaagde dag die ertoe heeft bijgedragen dat Old Go zich blijvend presenteert!

Old Go

De Harense Kring Old Go is opgericht in januari 2010 en houdt zich bezig met de geschiedenis van de voormalige gemeente Haren. De gemeente bestond uit de dorpen Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren en de buurtschappen Essen en Hemmen. Op 1 januari 2019 is de gemeente Haren in het kader van de gemeentelijke herindeling samengegaan met de gemeenten Groningen en Ten Boer. 

Gevarieerd aanbod

Lezingen en excusies

(Mede-)Organisatie Open Monumentendag en Dag van de Harense Geschiedenis

Uitgave van Harens Old Goud, 2x per jaar, een tijdschrift met een breed aanbod van artikelen en oude foto's

Publicaties in Haren de Krant

Presentatie en promotie op evenementen

Bezoekerscentrum

Kom eens langs in het bezoekerscentrum van Old Go! Elke eerste donderdag van de maand kunt u van 14.00 tot 16.00u bij ons terecht voor inzage in ons archief. We hebben een luisterend oor voor uw (oude) verhalen met of zonder foto’s. Het adres is Oude Brinkweg 12A, Haren; de trap op naar boven.

Contact

Wilt u lid worden of heeft u een algemene vraag of opmerking? Stuur een mailtje naar

Wilt u een artikel aanbieden voor Harens Old Goud of de website? Stuur een mailtje naar

Heeft u een vraag of opmerking over de website? Stuur een mailtje naar