Lid worden

Het lidmaatschap bedraagt € 17,50 voor individuele leden en € 27,50 voor een gezinslidmaatschap. U kunt zich opgeven via . Het lidmaatschap kan op elk moment ingaan en is geldig voor het lopende jaar.
Daarvoor krijgt u 2x per jaar een uitgave van Harens Old Goud, een tijdschrift in kleur met een breed aanbod van artikelen en oude foto`s. Old Go organiseert per jaar 2 lezingen en 2 excursies. De toegang is voor leden gratis.

Opzeggingen moeten vóór 1 december worden gemeld via of schriftelijk bij de secretaris Henk Dröge, Scheperweg 44, 9751 RR Haren.

Aanmeldingsformulier

U kunt zich ook aanmelden door invullen van het onderstaande aanmeldingsformulier. Vul de velden in, check het nog een keer en klik op verzend. Alle velden, behalve rekeningnummer en opmerking zijn verplicht.

We stellen het op prijs als U - tot wederopzegging - een machtiging verleent aan de Harense Historische Kring Old Go om het jaarlijkse contributiebedrag van het vermelde rekeningnummer af te schrijven.
In het veld Opmerking kunt u bij een gezinslidmaatschap informatie over gezinsleden vermelden. Ook kunt u aangeven of u een actieve rol wilt spelen door bijvoorbeeld deel te nemen aan een van de werkgroepen, archiefonderzoek te doen of een artikel te schrijven.

 Uw gegevens worden gezonden naar de ledenadministratie. Zij zullen u verder berichten.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Agenda

 

- 3 oktober 2019 14.00-16.00u Informatie-centrum en Archief geopend

- 31 oktober 2019 19.30u Mellenshorst lezing Ali Bakker " Het ontstaan van de wegen van Haren"

Random Foto

00017_EVO_werkhuis.jpg