Extra stickerboeken

Extra stickerboeken

Dankzij de medewerking van de Jumbo’s en Retrospect is Old Go in staat extra exemplaren van het bekende stickerboek ‘Historisch Haren in beeld’ te laten drukken. De prijs van de boeken zal €.20,- bedragen. Dat is inclusief een pakketje met alle 216 stickers.

We bieden iedereen de kans zo’n boek te reserveren. Dat kan door een mail te sturen aan info@oldgo.nl.

Uiteraard zal de oplage beperkt zijn, omdat we niet beschikken over een oneindige voorraad stickers. Bedenk dat voor 200 boeken al meer dan 50.000 stickers nodig zijn. Momenteel zijn vrijwilligers van Old Go bezig om de pakketjes van 216 stickers op volgorde klaar te maken.

Als er meer belangstelling is dan er boeken plus stickers beschikbaar zijn, zal er worden geloot. Beschik je al over het volledige pakket stickers, geef dat dan aan. Je hoeft dan niet mee te loten.

Leden van Old Go die zich al hebben aangemeld voor een boek behoeven zich niet opnieuw aan te melden.

Old Go

De Harense Historische Vereniging Old Go is opgericht in januari 2010 en houdt zich bezig met de geschiedenis van de voormalige gemeente Haren. De gemeente bestond uit de dorpen Haren, Glimmen, Onnen en Noordlaren en de buurtschappen Essen, Dilgt en Hemmen. Op 1 januari 2019 is de gemeente Haren in het kader van de gemeentelijke herindeling samengegaan met de gemeenten Groningen en Ten Boer. 

Gevarieerd aanbod

Lezingen en excursies

Organisatie Open Monumentendag 

Uitgave van Harens Old Goud, 2x per jaar, een tijdschrift met een breed aanbod van artikelen en oude foto's

Publicaties in Haren de Krant

Presentatie en promotie op evenementen.

Info-centrum

Kom eens langs in het Info-centrum van Old Go! Elke eerste donderdag van de maand kunt u van 14.00 tot 16.00 uur bij ons terecht voor inzage in ons archief. We hebben een luisterend oor voor uw (oude) verhalen met of zonder foto’s. Voor vragen en informatie kunt u mailen naar info@oldgo.nl. Het adres is: Oude Brinkweg 12A, Haren; de trap op naar boven.   

Contact

Wilt u lid worden?  Zie ons aanmeldingsformulier. 

Heeft u een algemene vraag of opmerking:  info@oldgo.nl

Wilt u een artikel of foto's aanbieden voor Harens Old Goud: redactie@oldgo.nl